Over Chanóva

De laatste trends voor de leukste prijzen

Bij CHANÓVA volgen wij de laatste trends en spelen daar direct op in. Met heel veel plezier gaan wij wekelijks op pad om de leukste sieraden en accessoires voor jullie te vinden. Iedere week komen er nieuwe items online en doen wij ons best het assortiment telkens weer aan te vullen.


Het proces..

Jij hebt die geweldige oorbellen, ketting of armband gezien voor jezelf of voor iemand anders en in de winkelwagen geplaatst. Wij krijgen een melding binnen dat jij een bestelling geplaatst hebt. Wat leuk! Wij gaan direct aan de slag. We pakken het gekozen item en kijken welke cadeauverpakking hier nou het beste bij past. Met veel zorg en liefde verpakken wij het item als een echt cadeautje in. Daarna maken wij het cadeautje klaar voor een veilige verzending en is het nog voor 16:30? Dan versturen wij het pakketje nog dezelfde dag naar jou op! Zo hoef je niet lang te wachten en kan je snel genieten van jouw gekozen item(s). 

Regelmatig  krijgen wij een leuk berichtje via sociale media van klanten die blij zijn met hun bestelling, dit maakt ons werk nou zo leuk!

Boetiekje in Poortugaal

Chanóva heeft in maart 2022 haar eerste winkel geopend midden in het dorp van Poortugaal. Het is een gezellig, klein, sfeervol boetiekje met exclusieve items. In de winkel verkoopt Chanóva zoals jullie gewend zijn sieraden en accessoires. Maar, ook kleding voor jong en oud!

Iedere vrijdag en zaterdag geopend van 11:00 tot 17:00. Kom jij ook gezellig langs?

Eigenaar van Chanova

HET GEZICHT ACHTER

CHANÓVA

Mijn naam is
Chantal en ik ben sinds oktober 2020 trotste eigenaresse van de 
online webshop.
Ik ben begonnen met sieraden maken als hobby en dat is al snel uitgebloeid tot
een mooi online bedrijf. Ondertussen heb ik mijn eerste boetiekje in Poortugaal mogen openen! Ik ben daar onwijs trots op en hoop dat ik jullie mag blijven blij maken met de leukste sieraden, accessoires en kleding!

Chanóva

Dorpsstraat 21
3171ED, Poortugaal

Openingstijden
Vrijdag en zaterdag 11:00 - 17:00

Een routebeschrijving krijgen