Meest gestelde vragen

Bestellen

Alle bestellingen worden binnen twéé werkdagen verwerkt en opgestuurd.

Als je je bestelling hebt afgerond en betaald is het helaas niet meer mogelijk om jouw bestellingen te annuleren. Mocht je graag nog een ander item willen toevoegen aan je bestelling, stuur ons dan een mail naar info@chanova.nl

Zolang jouw bestelling nog niet verzonden is kunnen wij nog jouw gewenste item aan de bestelling toevoegen.

Direct na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging. Heb je geen e-mail ontvangen? Kijk eerst in je ongewenste mail (spam). Indien je geen e-mail hebt ontvangen, dan is er wellicht iets misgegaan bij het invullen van je gegevens. Controleer je gegevens die je hebt ingevuld, kloppen je gegevens niet? Neem dan contact met ons op.

Kloppen alle gegevens, maar heb je toch geen orderbevestiging ontvangen? Neem dan contact op via info@chanova.nlVerzending

De verzendkosten zijn gebaseerd op het gewicht van de bestelde items. Bij het afronden van je bestelling kan je kiezen uit drie verschillende verzendmethodes.

€4,15 Brievenbus pakket met Track & Trace code

€6,27 Standaard pakket met Track & Trace code

Alle bestellingen (binnen Nederland) boven de €100,- worden gratis verzonden.

De verzendkosten zijn gebaseerd op het gewicht van de bestelde items. Bij het afronden van je bestelling zie je welke verzendmethode voor jouw bestelling geschikt is.

€9,00 Standaard pakket met Track & Trace code (0-23 kg)

€12,01 Standaard pakket met Track & Trace code (23-30 kg)

Bestellingen boven de €150 worden gratis verzonden naar België.

Retourneren

Ja, het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent over je bestelde items. Je mag je bestelling retour sturen met uitzondering van oorbellen haaraccessoires ivm hygiëne.

Let op! De retourzending is voor eigen kosten en risico's.


Bij je bestelling ontvang je ook een retourformulier, graag ontvangen wij die bij de retourzending.

Als de retourzending in goede orde is ontvangen dan zullen wij binnen 7 werkdagen het aankoopbedrag terug storten op de rekening waarmee het factuur is betaald. 

Ja, de retour kosten zijn voor eigen rekening.

Kortingscode toevoegen

Je kan een kortingscode toevoegen aan jouw bestelling bij het afrekenproces.

Nadat je de kortingscode hebt ingevoerd dan klik je op de knop "toepassen" en jouw korting wordt automatisch berekend in jouw winkelmandje.

Het is helaas niet mogelijk om meerdere kortingscodes in te voeren op één bestelling.